930 x122 grota rece

mioveni

MĂSURĂ OFICIALĂ PENTRU ȘOFERI, ÎN MIOVENI

Măsură oficială pentru șoferi, în Mioveni. Pe durata competițiilor sportive organizate pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, spectatorii își vor putea parca gratuit autoturismele la ultimul etaj al parcării supraetajate din vecinătatea stadionului.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

Măsura a fost luată de conducerea Primăriei Mioveni, ca urmare a sesizărilor venite din partea cetățenilor și, totodată, pentru a evita blocarea trotuarelor sau formarea ambuteiajelor, cu scopul de a descongestiona traficul în zona pieței.

Șoferii care, totuși, vor ignora această măsură și semnele de circulație care interzic parcarea pe trotuar ori pe carosabil în zona stadionului vor fi amendați de Poliția Locală, avertizează Primăria.

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

La finalul competițiilor sportive organizate pe stadionul Mioveni șoferii vor părăsi parcarea sau o vor putea folosi în continuare, dar numai contra cost.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90