Donaris 930 x 122

artist

(VIDEO) INCIDENT ACUM LA CIRC, ÎN PITEȘTI. ARTIST CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME

Incident acum la circ, în Pitești. Artist căzut de la înălțime. Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă a intervenit în această seară la un cunoscut circ amplasat în cartierul piteștean Găvana, în apropierea magazinului Dedeman, pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un artist, în vârstă de 21 de ani, a căzut de la o înălțime de aproximativ 4 metri. Tânărul a fost transportat la spital, diagnosticul inițial fiind de ”suspiciune de fractură la un picior”, precizează sursa citată.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Incidentul s-ar fi petrecut în timpul unui antrenament, conform martorilor de la fața locului.

Biroul de presă al Poliției Argeș ne informează că va fi deschisă o anchetă. De asemenea, conform sursei citate, și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș urmează să facă verificări pentru a fi stabilite circumstanțele în care s-a produs incidentul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90