NOR CURIER 930X122

bebeluș

CAZ ȘOCANT ÎN ARGEȘ: FEMEIE BĂNUITĂ CĂ ȘI-A UCIS COPILUL NOU-NĂSCUT

Caz șocant în Argeș: Femeie bănuită că și-a ucis copilul nou-născut. Polițiștii din Topoloveni au fost sesizați că în incinta unei societăți comerciale din oraș a fost găsit un nou-născut decedat.

Citiți și: Exclusiv! Nenorocire lângă Pitești! A murit

O femeie de 35 de ani, din comuna Bogați, angajată a societății, care se afla la serviciu (schimbul trei), ar fi născut, la termen, azi-noapte, după care ar fi abandonat nou-născutul într-o pungă.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Topoloveni, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă.

Citiți și: Bărbat găsit mort, în apartament, de pompierii piteșteni

Femeia a fost dusă la sediul Poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale care se impun, iar apoi la o unitate medicală, acolo unde a rămas internată pentru examinare.

Nou-născutul nu prezenta urme de violență, iar cauza decesului va fi stabilită la necropsie, transmite Poliția Argeș. Femeia, care mai are acasă trei copii, riscă o pedeaspsă de 5 ani de închisoare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90