Donaris 930 x 122

bebeluș

CAZ ȘOCANT ÎN ARGEȘ: FEMEIE BĂNUITĂ CĂ ȘI-A UCIS COPILUL NOU-NĂSCUT

Caz șocant în Argeș: Femeie bănuită că și-a ucis copilul nou-născut. Polițiștii din Topoloveni au fost sesizați că în incinta unei societăți comerciale din oraș a fost găsit un nou-născut decedat.

Citiți și: Două orașe din Argeș, în topul celor mai mari creșteri ale suprafeței

O femeie de 35 de ani, din comuna Bogați, angajată a societății, care se afla la serviciu (schimbul trei), ar fi născut, la termen, azi-noapte, după care ar fi abandonat nou-născutul într-o pungă.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Topoloveni, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă.

Citiți și: Centru Multifuncțional Integrat pentru Servicii Sociale la Topoloveni

Femeia a fost dusă la sediul Poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale care se impun, iar apoi la o unitate medicală, acolo unde a rămas internată pentru examinare.

Nou-născutul nu prezenta urme de violență, iar cauza decesului va fi stabilită la necropsie, transmite Poliția Argeș. Femeia, care mai are acasă trei copii, riscă o pedeaspsă de 5 ani de închisoare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441