NOR CURIER 930X122

brad

PITEȘTIUL APRINDE BRADUL DE CRĂCIUN. CONCERT ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Piteștiul aprinde bradul de Crăciun. Concert în Piața Primăriei. Municipalitatea a anunțat că festivitatea de miercuri, 27 noiembrie 2019, de aprindere a bradului de Crăciun din Piața Primăriei și a instalațiilor de iluminat ornamental pentru sărbătorile de iarnă va începe la ora 17:30.

Citiți și: Darul vieții de Crăciun: Patru nou-născuți la Spitalul Județean din Pitești

Festivitatea va fi precedată, de la ora 17, de o defilare cu torțe a Armatei pe traseul Cercul Militar-Piața Primăriei și, de la ora 17:15, de un recital al fanfarei Argeșul.

După aprinderea bradului de Crăciun și a instalațiilor de iluminat ornamental, tot în Piața Primăriei, de la ora 17:45, va fi foc de artificii, iar de la ora 18 vor concerta Mira&Band și Vunk.

Citiți și: Cât costă brazii de Crăciun și de unde puteți lua ieftini

În Pitești, bradul de Crăciun din Piața Primăriei și instalațiile de iluminat ornamental pentru sărbătorile de iarnă vor fi aprinse anul acesta mai devreme decât de obicei.

Festivitatea oficială va avea loc miercuri, 27 noiembrie 2019, iar nu pe 1 decembrie (care în acest an pică într-o zi de duminică), așa cum s-a întâmplat de fiecare dată până acum. Primăria nu a motivat de ce a schimbat data.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3