New Profesional Consult 930 x 122

permise

DE AZI: SCHIMBARE IMPORTANTĂ LA PERMISE!

Din prima zi de octombrie, adică de azi, taxele pentru eliberarea certificatelor de înmatriculare, autorizațiilor de circulație provizorie și a permiselor de conducere nu se mai pot plăti, în numerar, direct la ghișeele serviciilor de permise și înmatriculări auto, potrivit Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Astfel, de-acum, cei interesați pot plăti contravaloarea certificatelor de înmatriculare, autorizațiilor de circulație provizorie și a permiselor de conducere “exclusiv în CONT BCR: RO94RNCB0082000367331018, beneficiar: Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, utilizând mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, Sistemul național electronic de plată online (S.N.E.P) – ghișeul.ro, POS-uri instalate de către RA-APPS la sediile serviciilor publice emitente – în curs de operaționalizare, mandat poștal, alte mijloace de plată, prevăzute de lege”.

DRPCIV subliniază faptul că, de-acum, contravaloarea documentelor de mai sus nu se mai poate achita la ghișeele autorității, ceea ce înseamnă că cei interesați de eliberarea unor noi acte trebuie să plătească înainte taxele și să aibă la ei dovada efectuării plății.

Citiți și: Argeș! Un nou Serviciu de Înmatriculări și Permise Auto!

Pe de altă parte, taxele pentru confecționarea plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare și provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare preferențial sau păstrării combinației numărului de înmatriculare se pot achita în conturile trezoreriei prin virament, mandat poștal, numerar la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul instituțiilor prefectului sau la casieriile unităților Trezoreriei Statului. Autoritatea mai transmite și că, în mod evident, toate plățile și documentele doveditoare emise anterior datei de 1 octombrie își păstrează valabilitatea.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90