930 x122 grota rece

bradu

DAN STROE: “ÎMPREUNĂ, VOM TRECE ȘI PESTE ACESTE NECAZURI ȘI NEAJUNSURI PROVOCATE DE PANDEMIE”

Sărbătorile de iarnă au fost prilej de reflecţii, de bilanţ şi proiecte pentru primarul comunei Bradu.
Edilul le-a transmis localnicilor un mesaj pentru noul an.
„Privesc în urmă şi constat că pentru Bradu a fost un an cu importante proiecte implementate care ne bucură și care oferă brădenilor condiții de trai mai bune.
Am reușit, pe parcursul anului 2020, un an foarte greu pentru noi toți în contextul pandemiei de Covid 19, să implementăm proiecte de anvergură privind dezvoltarea infrastructurii comunei și să realizăm numeroase lucruri bune, pentru că am avut o colaborare stransă împreună. Susținerea dumneavoastră a fost esențială în toate realizările de care astăzi ne bucurăm. Vreau să vă aduc sincere mulțumiri pentru implicare și înțelegere, pentru contribuția fiecăruia dintre dumneavoastră la realizarea noilor proiecte.
Acesta este doar un început. Pe viitor, vom realiza și mai multe. Această siguranță vine din experiența pe care am acumulat-o, din parteneriatele deja formate, din relațiile de încredere cu partenerii de dezvoltare, din sprijinul și ajutorul oferit de dumneavoastră, stimați brădeni. Fiecare în parte și toți împreună suntem o forță și vom aduce Bradu la înfățișarea cu adevărat europeană pe care o merită pe deplin.
De asemenea, numai împreună, vom trece și peste aceste necazuri și neajunsuri provocate de această pandemie.
Anul Nou 2021 să aprindă speranța într-un viitor mai bun, să ne aducă mai multe bucurii și împliniri. La mulți ani!”, le-a urat Dan Stroe locuitorilor comunei Bradu.

555 X 222 CAPRA
570×90 MAIA