EcoMoto 930×122

gavana

Parcare nouă în cartierul piteştean Găvana

Administrația Domeniului Public Pitești anunță că a inițiat proiectul de „Amenajare parcare auto bloc E8, E9, E10, str. Carpenului (Găvana)”.

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

În acest sens, ADP anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Argeș în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeș cu sediul în Pitești, str. Egalității, nr.50, judelul Argeș, în zilele de luni-vineri între orele 10:00-13:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeș în termen de 10 zile.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90