pizzeria sapori  930 122

komoder

Video – Care sunt cele mai importante funcții ale unul fotoliu de masaj eficient

A achiziționa un fotoliu de masaj nu mai este un moft, este o necesitate care ne protejează starea de sănătate fizică și psihică. Joburile tot mai solicitante, activitățile cotidiene numeroase, sedentarismul și alimentația deficitară sunt surse de stres fizic și psihic pentru organism.

Citiți și: Video – Cele mai eficiente programe și funcții ale unui scaun de masaj performant

Agitația continua resimțită peste zi nu ne mai permite să ne relaxăm și să ne odihnim, iar aceste aspecte duc la instalarea deficiențelor de somn, a stărilor de anxietate și chiar la depresie. Pentru a evita astfel de manifestări este important să învățăm să ne detașăm de sarcinile zilnice și să ne relaxăm, și cum putem începe această activitate mai plăcut, dacă nu cu ajutorul unor scaune de masaj.

Înainte de a cumpăra un astfel de gadget este important să aflăm câteva detalii cu privire la modul de acțiune, funcții și caracteristici, în acest fel vom avea siguranța că investiția este una bine gândită. Iată care sunt cele mai importante aspecte ce trebuie analizate la scaunele de masaj.

Citiți și: Video – Cum să integrezi un fotoliu de masaj de la Komoder în casa ta?

DIMENSIUNE, DESIGN, ASPECT

Este important să acordăm mai multă atenție acestor detalii, în special dacă locuința nu este una foarte spațioasă. Trebuie menționat că astfel de dispozitive pot lua cu ușurință locul fotoliilor tradiționale, datorită liniilor moderne pot fi integrate confortabil în orice living. Scaunul de masaj poate fi pata de culoare care oferă vitalitate încăperii sau poate completa piesele deja existente, cert este faptul că funcțiile acestuia îl vor transforma în locul preferat de desfășurare a activităților relaxante. Poate fi zona perfectă de citit câteva pagini interesante din cartea preferată
sau spațiul perfect de vizionat emisiunile favorite la televizor.

FUNCȚII ȘI OPȚIUNI DE MASAJ

Scaunele de masaj nu sunt cele mai ieftine dispozitive, însă funcțiile cu care vin fac sa merite fiecare bănuț plătit! Cele mai importante sarcini care fac aceste aparate extrem de eficiente sunt cele de masaj. Cu siguranță că pe lângă aceste activități, fotoliile de masaj au si alte elemente intrigante. Spre exemplu sunt ajustabile și asigură o poziție corporală perfectă pentru relaxare, vin cu funcții de balans, care sporesc starea de confort și bineînțeles sunt prevăzute cu numeroase programe de ajustare a timpului și a intensității masajului. Cele mai importante funcții sunt însă cele legate de modul de efectuare a mișcărilor de masaj.

Fotoliile profesionale permit efectuarea mai multor tipuri de masaj, astfel ca organismul se relaxează, musculatura este antrenată și circulația sanguină îmbunătățită. Masajul prin frământare are ca scop îndepărtarea durerilor din regiunile tensionate. Mișcările efectuate de brațele mecanice, la intensitate diferită, sunt menite sa înlăture presiunea acumulată peste zi în zona umerilor, cervicală, lombară, a feselor și a gambelor.

MASAJUL PRIN BALANSARE

Masajul prin balansare este o funcție recomandată persoanelor care au job static și celor ce sunt nevoite să petreacă mult timp în trafic. Mișcările de balans realizate ușor stimulează vertebrele și ligamentele și ajută la menținerea poziției corporale corecte. Prin această funcție sunt stimulați nervii sinaptici și circulația sanguină.

MASAJUL VIBRATOR

Masajul vibrator creat de oscilația rapidă a brațelor este cea mai eficientă metodă de înlăturare rapidă a oboselii și a tensiunii musculare. Oscilațiile create îmbunătățesc tonusul muscular și stimulează circulația la nivelul capilarelor periferice, fapt ce mobilizează deopotrivă țesuturile musculare și straturile periferice ale dermei.

MASAJUL PRIN PRESIUNE

Un alt tip de masaj apreciat este cel efectuat prin presiune. Brațele mecanice acționează asupra musculaturii spatelui și a picioarelor cu o anumită presiune fapt ce permite inducerea unei stări de relaxare completă. Dispozitivele prevăzute cu sisteme pneumatice efectuează masaj prin strângeri ușoare sau intense.

Scaunele de masaj performante permit obținerea de relaxare completă prin mișcări efectuate strategic asupra zonelor tensionate ale corpului, însă pentru a induce starea de bine au și alte funcții speciale precum cele de balans, încălzire, ajustare a unghiurilor de masaj.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90