930 x122 grota rece

accident

    Argeş: Poliţia a făcut accident la finalul unei misiuni de intervenţie

    Poliţia a făcut accident în timpul unei misiuni de intervenţie la un eveniment rutier.

    Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

    În urmă cu puţin timp, echipajul de Poliţie care se întorcea de la evenimentul rutier din Valea Mare Pravăţ (detalii, AICI) a fost implicat într-o tamponare. Din fericire, aceasta nu s-a soldat cu victime.

    Din primele informaţii, este vorba despre poliţiştii criminalişti care au efectuat cercetări la Valea Mare Pravăţ. Şoferul din autospeciala Poliţiei a fost surprins de o femeie care a ieşit cu maşina de pe un drum fără prioritate, coliziunea nemaiputând fi evitată.

    Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

    IPJ ARGEŞ, PRECIZĂRI OFICIALE

    „O autospecială a Poliției Câmpulung, condusă de specialist criminalist din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care se întorcea de la un un accident rutier petrecut pe DN 73, pe raza localității Valea Mare Pravăț, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 36 de ani, care a pătruns pe DN 73 de pe un drum lateral.

    Din fericire, în urma evenimentului nu a rezultat rănirea niciunei persoane, ci doar avarii produse celor două autovehicule. Evenimentul rutier urmează a fi protocolat ca tamponare, de către polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Câmpulung.”

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90