accident

Argeş: Poliţia a făcut accident la finalul unei misiuni de intervenţie

Poliţia a făcut accident în timpul unei misiuni de intervenţie la un eveniment rutier.

Citiți și: Accident grav, în Argeș, între o mașină și o căruță. Căruțașul, proiectat pe carosabil

În urmă cu puţin timp, echipajul de Poliţie care se întorcea de la evenimentul rutier din Valea Mare Pravăţ (detalii, AICI) a fost implicat într-o tamponare. Din fericire, aceasta nu s-a soldat cu victime.

Din primele informaţii, este vorba despre poliţiştii criminalişti care au efectuat cercetări la Valea Mare Pravăţ. Şoferul din autospeciala Poliţiei a fost surprins de o femeie care a ieşit cu maşina de pe un drum fără prioritate, coliziunea nemaiputând fi evitată.

Citiți și: Șoferul care a spulberat doi pietoni pe strada Exercițiu era băut

IPJ ARGEŞ, PRECIZĂRI OFICIALE

„O autospecială a Poliției Câmpulung, condusă de specialist criminalist din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care se întorcea de la un un accident rutier petrecut pe DN 73, pe raza localității Valea Mare Pravăț, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 36 de ani, care a pătruns pe DN 73 de pe un drum lateral.

Din fericire, în urma evenimentului nu a rezultat rănirea niciunei persoane, ci doar avarii produse celor două autovehicule. Evenimentul rutier urmează a fi protocolat ca tamponare, de către polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Câmpulung.”

 

Fotoliu 1 555×222

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441