Kaia 930 x 120

intersctie itm arges

Video – La un pas de o tragedie într-o intersecție din Centrul Piteștiului, astăzi

Video – La un pas de o tragedie într-o intersecție din Centrul Piteștiului, astăzi.

ePitești a intrat în posesia unor imagini video care arată inconștiența dusă la extrem în trafic.

Un șofer, participant la trafic, ne-a trimis pe numărul de whatsapp al redacției – 0774 587 441, imagini dintr-o intersecție din centrul municipiului Pitești, în care doi șoferi ignoră total regulile de circulație, conducând după propriile legi.

Întreaga scenă a fost surprinsă astăzi, cu camera de bord montată în autoturismul său. Inconștiența era să-i coste scump pe cei doi șoferi aflați în trafic, în Pitești.

Din imagini se poate observa cum mașinile celor doi erau cât pe ce să se ciocnească, după ce niciunul dintre ei nu a respectat culoarea semaforului, în intersecția Străzii Maternității cu strada General Constantin Cristescu, zona ITM Argeș.

 

Șoferul dubei a forțat culoarea galbenă a semaforului, în timp ce celălalt șofer a decis să nu respecte cea mai banală regulă de circulație și a călcat pedala de accelerație pe culoarea roșie a semaforului.

Din fericire, manevrele riscante și ilegale nu au dus la producerea unei tragedii.

În intersecția Străzii Maternității cu strada General Constantin Cristescu au mai fost evenimente rutiere grave. În urmă cu mai bine de un an de zile, la începutul anului 2020, șoferul unui autoturism, marca Audi, a uitat că se află în intersecție, a călcat pedala de accelerație și a pierdut controlul volanului, intrând cu mașina în zidul unui bloc de locuințe.

Subiectul, amănunte și imagini de la incident, AICI.

Interviul cu persoana care s-a trezit cu un autoturism Audi în dormitor, AICI.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

Kaia 555×222
eurial 570×90