New Profesional Consult 930 x 122

SmartCity Pitești

Aplicație de peste 10.000 €, lansată de Primăria Pitești pentru cetățeni

Cu ajutorul noilor tehnologii și al digitalizării serviciilor, municipalitatea piteșteană continuă procesul de transparentizare și dezvoltare a unei comunicări eficiente cu cetățenii.

Astfel, pentru simplificarea transmiterii și gestionarea cu rapiditate a sesizărilor din partea cetățenilor, s-a creat aplicația SmartCity Pitești, ce se poate descărca pe smartphone (disponibilă în App Store, pentru IPHONE, și în Google Play, pentru ANDROID).

Aplicația este una gratuită, fiind pusă la dispoziția cetățenilor de către municipalitate. Urmând link-ul de mai jos, veți vedea un tutorial explicit despre cum anume se utilizează aceasta.

 

Deschizând aplicația, apar toate câmpurile și domeniile care privesc activitatea gestionată de către serviciile publice și care pot fi sesizate de către cetățeni.

 

 

Pentru aplicația SmartCity Pitești, Primăria a plătit suma de 52.941 lei fără TVA, adică aproximativ 10.588 € (la un curs de 5 lei = 1 euro).

Reamintim că, împreună cu această aplicație, Primăria Pitești și-a actualizat și site-ul. Subiectul pe larg, AICI: Primăria Pitești dă 14.000 de euro pentru un site nou și o aplicație pentru telefoane.

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90