NOR CURIER 930X122

interceptări

Liber la interceptări prin aplicații de Internet!

Liber la interceptări prin aplicații de Internet!

Citiți și: Măsuri draconice de supraveghere a populației!

Facebook, WhatsApp și alte aplicații, inclusiv furnizorii de internet, obligați în România să permită interceptarea utilizatorilor de către autorități, anunță Profit.ro.

Furnizorii de internet, respectiv de servicii de găzduire electronică cu resurse IP, și furnizorii de serviciu de comunicații interpersonale care nu se bazează pe numere, precum WhatsApp, Facebook, Skype, Signal, Wire, Telegram, vor fi obligați să permită organelor de aplicare a legii și celor cu atribuții în domeniul securității naționale punerea în executare a metodelor de supraveghere tehnică, respectiv de interceptare a comunicațiilor utilizatorilor acestor servicii.

Citiți și: Poliția pregătește noi surprize pentru șoferi!

Prevederea apare într-un proiect de lege care a fost adoptat de Guvernul Cîțu în ultima ședință în care a mai putut aviza acte cu putere de lege, înainte de demiterea sa prin moțiune de cenzură.

Proiectul a fost adoptat deja de deputați, dar votul final îl au senatorii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • whatsappistu spune:

    Nu noi/voi i-ati votat?
    Asa ne trebuie, sa fim sclavi in tara noastra.

  • Daniel spune:

    Stai linistit sunt destui prostovani care aproba miscarea asta.
    Genul de oameni care spun ”Eu n-am nimic de ascuns” parca asta ar reprezenta problema. Nu faptul ca un sistem demonstrat corupt si intruziv ca cel al serviciilor asa zise de informatii, va avea accesul discretionar la datele utilizatorilor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3