930 x122 grota rece

abuzuri

PĂRINȚII CER O MĂSURĂ OBLIGATORIE ÎN CREȘE ȘI GRĂDINIŢE

Părinții cer o măsură obligatorie în creșe și grădiniţe. Mai mulţi argeşeni au semnat pentru o petiţie iniţiată la nivel naţional pentru montarea cu titlu obligatoriu de camere video de supraveghere în creșe și grădiniţe.

Citiți și: Anunț deosebit de important privind creșele și grădinițele! Părinții trebuie să știe

În acest fel s-ar pune capăt „cazurilor de abuz fizic şi emoţional asupra copiilor în creşele şi grădiniţele din România, cazuri care sunt din ce în ce mai dese”, susțin inițiatorii demersului.

„Părinţii îşi trimit copiii la grădiniţă cu scopul ca personalul de acolo să aibă grijă de puişorii lor, să îi ocrotească şi să le ofere educaţie. Din păcate, aceste lucruri nu se întâmplă peste tot. Niciun copil nu merită rele tratamente, indiferent de „greşeala”‘ comisă.

Citiți și: Pitești: Anunțul momentului pentru părinții care au copii la creșă!

Solicităm statului alocarea de urgenţă a fondurilor necesare instalării în fiecare creşă şi gradiniţă de stat a camerelor de supraveghere şi obligarea creşelor şi grădiniţelor private să îşi monteze camere din taxele lunare achitate de părinţi.

Toţi părinţii trebuie să aibă posibilitatea să vadă în orice moment ce se întâmplă cu copilul lor. Camerele de supraveghere constituie o probă de necontestat în cazul unui abuz”, argumentează inițiatorii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90