abuzuri

PĂRINȚII CER O MĂSURĂ OBLIGATORIE ÎN CREȘE ȘI GRĂDINIŢE

Părinții cer o măsură obligatorie în creșe și grădiniţe. Mai mulţi argeşeni au semnat pentru o petiţie iniţiată la nivel naţional pentru montarea cu titlu obligatoriu de camere video de supraveghere în creșe și grădiniţe.

Citiți și: Video – Creșă nouă în Găvana, în locul spațiului verde

În acest fel s-ar pune capăt „cazurilor de abuz fizic şi emoţional asupra copiilor în creşele şi grădiniţele din România, cazuri care sunt din ce în ce mai dese”, susțin inițiatorii demersului.

„Părinţii îşi trimit copiii la grădiniţă cu scopul ca personalul de acolo să aibă grijă de puişorii lor, să îi ocrotească şi să le ofere educaţie. Din păcate, aceste lucruri nu se întâmplă peste tot. Niciun copil nu merită rele tratamente, indiferent de „greşeala”‘ comisă.

Citiți și: Înscrieri la creşele din Mioveni. Când încep şi ce documente trebuie depuse la dosar

Solicităm statului alocarea de urgenţă a fondurilor necesare instalării în fiecare creşă şi gradiniţă de stat a camerelor de supraveghere şi obligarea creşelor şi grădiniţelor private să îşi monteze camere din taxele lunare achitate de părinţi.

Toţi părinţii trebuie să aibă posibilitatea să vadă în orice moment ce se întâmplă cu copilul lor. Camerele de supraveghere constituie o probă de necontestat în cazul unui abuz”, argumentează inițiatorii.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441