EcoMoto 930×122

consiliu local pitesti

Pitești. Pas important pentru creșa nou-nouță din Găvana

Pitești. Pas important pentru creșa nou-nouță din Găvana

Citiți și: Anunț deosebit de important privind creșele și grădinițele! Părinții trebuie să știe

Primăria Municipiului Pitești prin Programul de Investiții a inițiat un proiect de hotărâre prin care propune aprobarea unui Studiu de Fezabilitate pentru branșarea la utilități a Creșei Mici din complexul ,,Albina” a cartierului Găvana.

Ședința extraordinară care va avea loc în data de 19.06.2023, mai are în vedere și amenajarea aleii de acces a Complexului ,,Albina”, dar și a unei parcări și a unui spațiu verde pe str. Alunului și str. Paltinului.

Citiți și: Ședință capitală la Primărie!

Proiectul va fi finanțat prin fonduri PNRR și din bugetul fondului local.

Hotărârea vine în urma aprobării proiectului pentru construirea celor două creșe, Creșa Mică din Găvana și Creșa Media de pe bulevardul Eroilor, deja aprobată în data de 26.10.2021.

Subiectul a fost relatat de publicația noastră, AICI – E oficial! Se vor construi încă două noi creșe în Pitești –

În proiectul de mai sus se menționează că finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități (energie electrică, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat) va fi asigurată de Consiliul Local.

Pitești. Pas important pentru creșa nou-nouță din Găvana

Studiul de Fezabilitate a fost întocmit de către North Muntenia Arhitecture SRL, în baza contractului de achiziție publică înregistrat la Primărie.

Potrivit Hotărârii, suma necesară realizării obiectivului de branșare este de 360.568,99 lei, inclusiv TVA.

Reamintim faptul că ridicarea creșei din Complexul ,,Albina” face parte dintr-un proiect mai vechi, dezbătut pe 15 septembrie 2021 și a necesitat alipirea și transformarea a 14 loturi de teren, într-unul singur, pe care să se construiască clădirea.

Cresa Gavana 3

Mai multe detalii despre acest subiect relatat de publicația noastră găsiți AICI: – Video – Creșă nouă în Găvana, în locul spațiului verde -.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90