EcoMoto 930×122

creșe

Video – Creșă nouă în Găvana, în locul spațiului verde

Primăria Municipiului Pitești prin Compania Națională de Investiții propune construirea a două creșe în municipiu. Este vorba despre un proiect tip creșă mică, amplasată în cartier Găvana, zona „Complex Albina” și un proiect tip creșă medie, amplasată pe Bulevardul Eroilor, nr 4-5, la Colegiul Economic Maria Teiuleanu.

Citiți și: Pitești: Anunțul momentului pentru părinții care au copii la creșă!

VIDEO – cu zona unde urmează să fie construită creșa în Găvana

 

Pentru ca proiectul să poată să fie realizat de către C.N.I, prin prisma Primăriei Municipiului Pitești, este nevoie de alipirea mai multor terenuri.

Citiți și: Pitești. Pas important pentru creșa nou-nouță din Găvana

 

În acest scop au fost efectuate măsurătorile de teren, a fost întocmit planul de amplasament și delimitare a imobilului cu propunerea de alipire.

 

Astfel, în ședința extraordinară a Consiliului Local Pitești, care va avea loc mâine, 15 septembrie, anul curent va fi dezbătut un proiect de hotărâre prin care se cere aprobarea alipirii imobilelor terenuri, aflate în zona „Complex Albina” într-un singur lot, pentru a putea fi construită creșa.

Este vorba despre 14 loturi, care după ce vor fi unite vor forma un singur corp de proprietate, în suprafață totală de 5400 mp, suprafață care corespunde cerințelor C.N.I., pentru proiectul tip creșă mică.

 

Vezi întreg proiectul de hotărâre: AICI.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90