creșe

Video – Creșă nouă în Găvana, în locul spațiului verde

Primăria Municipiului Pitești prin Compania Națională de Investiții propune construirea a două creșe în municipiu. Este vorba despre un proiect tip creșă mică, amplasată în cartier Găvana, zona „Complex Albina” și un proiect tip creșă medie, amplasată pe Bulevardul Eroilor, nr 4-5, la Colegiul Economic Maria Teiuleanu.

Citiți și: Decizie privind creşele din Mioveni. E valabilă toată luna august

VIDEO – cu zona unde urmează să fie construită creșa în Găvana

 

Pentru ca proiectul să poată să fie realizat de către C.N.I, prin prisma Primăriei Municipiului Pitești, este nevoie de alipirea mai multor terenuri.

Citiți și: Proiecte pentru încă două creșe și o grădiniță în Pitești

 

În acest scop au fost efectuate măsurătorile de teren, a fost întocmit planul de amplasament și delimitare a imobilului cu propunerea de alipire.

 

Astfel, în ședința extraordinară a Consiliului Local Pitești, care va avea loc mâine, 15 septembrie, anul curent va fi dezbătut un proiect de hotărâre prin care se cere aprobarea alipirii imobilelor terenuri, aflate în zona „Complex Albina” într-un singur lot, pentru a putea fi construită creșa.

Este vorba despre 14 loturi, care după ce vor fi unite vor forma un singur corp de proprietate, în suprafață totală de 5400 mp, suprafață care corespunde cerințelor C.N.I., pentru proiectul tip creșă mică.

 

Vezi întreg proiectul de hotărâre: AICI.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441