930×122 CAPRA 5

creșe

Video – Creșă nouă în Găvana, în locul spațiului verde

Primăria Municipiului Pitești prin Compania Națională de Investiții propune construirea a două creșe în municipiu. Este vorba despre un proiect tip creșă mică, amplasată în cartier Găvana, zona „Complex Albina” și un proiect tip creșă medie, amplasată pe Bulevardul Eroilor, nr 4-5, la Colegiul Economic Maria Teiuleanu.

Citiți și: Când încep înscrierile la creșele din Pitești

VIDEO – cu zona unde urmează să fie construită creșa în Găvana

 

Pentru ca proiectul să poată să fie realizat de către C.N.I, prin prisma Primăriei Municipiului Pitești, este nevoie de alipirea mai multor terenuri.

Citiți și: Înscrieri la creşele din Mioveni. Când încep şi ce documente trebuie depuse la dosar

 

În acest scop au fost efectuate măsurătorile de teren, a fost întocmit planul de amplasament și delimitare a imobilului cu propunerea de alipire.

 

Astfel, în ședința extraordinară a Consiliului Local Pitești, care va avea loc mâine, 15 septembrie, anul curent va fi dezbătut un proiect de hotărâre prin care se cere aprobarea alipirii imobilelor terenuri, aflate în zona „Complex Albina” într-un singur lot, pentru a putea fi construită creșa.

Este vorba despre 14 loturi, care după ce vor fi unite vor forma un singur corp de proprietate, în suprafață totală de 5400 mp, suprafață care corespunde cerințelor C.N.I., pentru proiectul tip creșă mică.

 

Vezi întreg proiectul de hotărâre: AICI.

 

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90