coronavirus

LA LOC COMANDA! PRIMĂRIA PITEȘTI ÎNCHIDE, TOTUȘI, CREȘELE

„În baza recomandării Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență în contextul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, Primăria Municipiului Pitești a decis închiderea, începând cu ziua de astăzi, 11.03.2020, a tuturor creșelor aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.

Citiți și: Protocol de tratament pentru Covid-19 la copii

În perioada suspendării activității, în sediile creșelor, precum și în toate unitățile de învățământ din municipiu se vor lua măsuri de igienizare a tuturor spațiilor.

Măsura se aplică până pe data de 22 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii în funcție de situația la nivel național”, a informat Primăria Pitești cu puțin timp în urmă.

Citiți și: CJSU, acum: o nouă Hotărâre pentru judeţul Argeş

Primăria Pitești hotărâse ieri exact contrariul: cele 11 creșe din cadrul Centrului de Îngrijire și Educație Timpurie Creșe Pitești să funcționeze după programul normal în perioada 11-22 martie 2020.

Amintim că astăzi prefectul județului Argeș și președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Emanuel Soare, a cerut închiderea tuturor creșelor (AICI, amănunte și imagini). Tot astăzi, Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a anunțat noi restricții în România.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441