NOR CURIER 930X122

coronavirus

LA LOC COMANDA! PRIMĂRIA PITEȘTI ÎNCHIDE, TOTUȘI, CREȘELE

„În baza recomandării Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență în contextul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, Primăria Municipiului Pitești a decis închiderea, începând cu ziua de astăzi, 11.03.2020, a tuturor creșelor aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.

Citiți și: Pitești: Anunțul momentului pentru părinții care au copii la creșă!

În perioada suspendării activității, în sediile creșelor, precum și în toate unitățile de învățământ din municipiu se vor lua măsuri de igienizare a tuturor spațiilor.

Măsura se aplică până pe data de 22 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii în funcție de situația la nivel național”, a informat Primăria Pitești cu puțin timp în urmă.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Primăria Pitești hotărâse ieri exact contrariul: cele 11 creșe din cadrul Centrului de Îngrijire și Educație Timpurie Creșe Pitești să funcționeze după programul normal în perioada 11-22 martie 2020.

Amintim că astăzi prefectul județului Argeș și președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Emanuel Soare, a cerut închiderea tuturor creșelor (AICI, amănunte și imagini). Tot astăzi, Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a anunțat noi restricții în România.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90