930×122 POSADA 5

cristian gentea

Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

Citiți și: Gentea s-a hotărât!

Marian Rădulescu, unul dintre directorii adjuncți ai Poliției Locale Pitești, se retrage din viața profesională. Acesta a fost în acttivitate 44 de ani.

Datorită profesionalismului și implicării de care a dat dovadă, de-a lungul timpului, Rădulescu și-a atras simpatii în rândul oamenilor, dar și în rândul celor din fruntea Piteștiului.

Citiți și: „Sunt superbe!” Piteșteni, voi ce credeți?

Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

Unul dintre cei care l-au apreciat este chiar primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, care a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook:

Gentea, primar Pitești

Gentea, primar Pitești

,,După 44 de ani de activitate în Poliție, dintre care 16 în serviciul public la Pitești, colegul nostru Marian Rădulescu, director adjunct al Poliției Locale, se retrage din viața profesională!

Îl felicit pentru întreaga carieră, îi mulțumesc pentru seriozitatea cu care s-a achitat de responsabilități în cadrul serviciului aflat în slujba cetățenilor și îi urez să aibă o viață activă și la pensie, cu proiecte personale care să-l împlinească!”, transmite edilul.

DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE

Pentru un punct de vedere oficial cu privire la înlocuirea proaspătului pensionar de la Poliția Locală Pitești, am luat legătura cu edilul, Gentea, acesta transmițându-ne în EXCLUSIVITATE, cu puțin timp în urmă:
”Am în vedere, oricum, reorganizarea Poliției Locale Pitești, nu va mai veni nimeni în locul directorului pensionat, Rădulescu.
Oricum, nu știu de ce a fost nevoie de doi directori adjuncți în instituție!”, încheie primarul.
Reamintim că, Poliția Locală Pitești mai are (încă) un director adjunct, în persoana lui – Mihai Ciprian (foto).
Mhai Ciprian, director adjunct Poliția Locală Pitești

Mihai Ciprian, director adjunct Poliția Locală Pitești

gic.ro

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3