New Profesional Consult 930 x 122

creșă

Pitești: Anunțul momentului pentru părinții care au copii la creșă!

Pitești: Anunțul momentului pentru părinții care au copii la creșă!

Citiți și: Anunț deosebit de important privind creșele și grădinițele! Părinții trebuie să știe

Creșa nr 8 din Smeurei va beneficia de o renovare energetică amplă și de modernizare!

Contractul de execuție a lucrărilor aferente proiectului a fost semnat ieri, 13 martie 2023.

Citiți și: Creșă nouă în Pitești. S-a anunțat oficial când va fi gata

Investiția va fi suportată prin fonduri europene din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul renovării.

Totodată, pe lângă beneficiile aduse de renovare, numărul de locuri disponibile pentru copiii preșcolari va crește.

Pitești: Anunțul momentului pentru părinții care au copii la creșă!

Astfel, cele 60 de locuri existente vor fi completate cu încă 20 de locuri noi, oferind mai multor familii posibilitatea de a-și înscrie copiii la această creșă modernizată.

,,Prin această investiție în valoare de 1.896.509,14 lei fără TVA, executată de Asocierea CONSINSTAL PRO 2000 S.R.L. (lider), ARCH D.U. STUDIO PROJECT S.R.L. (ofertant), IMEP SYSTEMS – subcontractant, SILVALIN INSTAL S.R.L. – subcontractant, DARIA TELECOM – subcontractant, Creșa nr. 8 va fi complet reabilitată termic și modernizată. Lucrările includ izolarea termică a elementelor de construcție, înlocuirea tâmplăriei exterioare cu tâmplărie PVC termoizolantă, reabilitarea instalației termice și electrice, precum și instalarea de panouri solare pentru prepararea apei calde de consum și a corpurilor de iluminat eficiente, cu LED-uri.”, se arată în comunicat.

Proiectul vizează îmbunătățirea infrastructurii școlare din Pitești, contribuind la crearea unui mediu educațional sigur și modern pentru copiii din comunitate.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3