930×122 CAPRA 5

copii

UPDATE/VIDEO: PREFECTUL CERE ÎNCHIDEREA CREȘELOR ȘI UNITĂȚILOR AFTER-SCHOOL

(UPDATE) Aceeași recomandare a fost făcută și pentru unitățile after-school care au rămas deschise.

Citiți și: Anunț deosebit de important privind creșele și grădinițele! Părinții trebuie să știe

Pentru că nu intră în categoria unităților de învățământ, creșele nu sunt obligate să se alinieze deciziei luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență cu privire la suspendarea cursurilor între 11 și 23 martie 2020, așa că aceste unități au avut de ales dacă vor desfășura sau nu activitate în această perioadă de criză.

Direcția de Asistență Socială a municipiului Pitești a anunțat, spre exemplu, că, pe durata menționată, cele 11 creșe din cadrul Centrului de Îngrijire și Educație Timpurie Pitești vor funcționa după programul normal.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Prefectul de Argeș recomandă însă închiderea acestor unități.

„Rugămintea noastră este ca această recomandare să fie luată ad-litteram”, a spus, miercuri, într-o conferință de presă, prefectul de Argeș, Emanuel Soare, președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

(Vezi AICI întreaga conferință de presă).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90