EcoMoto 930×122

consiliul local pitești

Gentea a convocat Consiliul Local de urgență

Update, 13.13:Ședința a fost generată de necesitatea aprobării programului de investiții provizoriu, precum și a aprobării utilizării excedentului bugetar pentru acoperirea definitivă a finanțării secțiunii „Dezvoltare” în 2022.

Citiți și: Ședință capitală la Primărie!

Toate punctele de pe ordinea de zi au fost aprobate.”, transmite municipalitatea.

Gentea a convocat Consiliul Local de urgență.

Citiți și: Piteșteni amendați pentru…relaxare. Oricine o poate păți!

Astăzi, începând de la ora 12:30, Consiliul Local Pitești se întrunește într-o ședință extraordinară de îndată, în sala de ședință a Primăriei Municipiului Pitești.

Doar trei proiecte se află pe ordinea de zi.

Primul proiect de hotărâre, inițiat de primar, prevede aprobarea „Programului provizoriu de investiții al municipiului Pitești pe anul 2022.”

Al doilea proiect de hotărâre, inițiat de primar, prevede aprobarea utilizării unei sume din excedentul anilor anteriori pentru acoperirea temporară a eventualelor goluri de casă provenite din decalajul între veniturile și cheltuielile secțiunii de dezvoltare a bugetului municipiului Pitești pe anul 2022.

𝐔𝐫𝐦𝐚̆𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐝𝐞 𝐈̂𝐍𝐃𝐀𝐓𝐀̆, 𝐀𝐈𝐂𝐈 ⬇️

Al treilea proiect de hotărâre, inițiat de primar, prevede aprobarea acoperirii definitive din excedentul bugetului municipiului Pitești a deficitului secțiunii de dezvoltare pe anul 2021.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3