New Profesional Consult 930 x 122

elevi

Tichete sociale pentru elevi, în valoare de 500 de lei

Tichete sociale pentru elevi, în valoare de 500 de lei.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

„Tichetele sociale electronice pentru elevi defavorizați au ajuns în 110 instituții de învățământ din județul Argeș. Vor fi transmise către părinții copiilor care se încadrează să le primească”, anunţă Prefectura Argeş.

Lucrurile nu se opresc aici. Va fi o nouă emisie de astfel de tichete așa că potențialii beneficiari sunt rugați să anunțe școlile și să își facă dosarele. Va fi transmisă o nouă situație în aproximativ două săptămâni.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Aceste tichete sociale sunt finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate(POAD). Este implementat de Inspectoratul Școlar Argeș. Instutuția Prefectului județul Argeș a identificat destinatarii finali eligibili„, precizează prefectul Radu Perianu.

Valoarea fiecărui tichet este de 500 de lei pe an școlar și banii pot fi folosiți până la sfârșitul acestui an.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90