EcoMoto 930×122

cristian gentea

Pitești: Cetățenii propun, Gentea rezolvă

În cadrul întâlnirilor pe care primarul Piteștiului le are prin toate cartierele municipiului, cetățenii discută despre problemele pe care le au și vin cu propuneri pentru edil în legătură cu diverse situații.

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Cererile piteștenilor sunt ascultate și mai apoi rezolvate.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Așa s-a întâmplat și în cazul locuitorilor din cartierul Negru Vodă, care i-au cerut primarului Gentea să ia măsuri în legătură cu siguranța copiilor pe stradă și să construiască un loc de relaxare între blocuri, un foișor.

ZIS ȘI FĂCUT

„Am intervenit prompt la solicitarea locuitorilor din Cartierul Negru Vodă.

Un gard ce vine în sprijinul copiilor a fost montat, acesta fiind de mare folos, ținând cont de diferența mare de nivel ce ducea la apariția diferitelor incidente.

De asemenea, între blocurile A2 și A3, așa cum locatarii au cerut, a fost instalat un foișor.

În plus, în perioada următoare se va interveni și pentru reabilitarea aleii de acces către monument.

Ținem cont de sugestiile dumneavoastră, venim în zonă și remediem problemele!”, transmite primarul Cristian Gentea, pe pagina oficială de Facebook.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

13 comentarii

  • Zamfirescu Constantin Narcis spune:

    Locul de joaca pentru copii deasupra Parcarii Mircea Eliade cand il fac?

  • Damian spune:

    În nord pe ALEEA IONEL TEODOREANU când puneți limitatoare de viteză, se circulă ca pe autostradă și chiar mai rău

  • Ion Apostolescu spune:

    Cand inchideti Non Stop-ul Prima de pe Sf. Vineri domnule Primar? Cati ani trebuie sa mai suportam acest abuz? Am ajuns la capatul puterilor, pana la urma o sa actionam Primaria in instanta si acesta este ultimul lucru pe care il dorim..

  • Costi spune:

    Loc de joaca amenajat pentru câini în Craiovei de ce nu faceți dl primar ? Există spațiu destul in care să puteți face un loc special pentru căței

  • Ana Maria spune:

    Aveți în plan, modernizarea locurilor de joaca din cartier negru Vodă, str Făgăraș?

  • Ghiata Simion spune:

    Domnule primar, bună ziua.
    Vin cu rugămintea sa analizați posibilitate anulării sens unic de circulație pe str.Brateanu sector intersectiSf.Vineri-intersecti Riurilor.
    Locuitorii din bl.c2b,c2a,c1 trebue să ocolim mult la esirea spre piața și oraș (poluare în plus,deci consum carburanți, plus strangulare circulației pe str Riurilor(scoala nr.4)tote zilele lucrătoare de la orele 7,30 la orele 20.
    Sper intr–o analiza competenta asa cum vă caracterizează.
    Multumesc frumos si multă sănătate.

  • Anonim spune:

    Un limitator de viteză la trecerea de pietoni din fața BRD Eremia Grigoresu și acțiuni ale poliției rutiere chiar și locale privind staționarea în intersecția de la locul sus menționat !

  • Tudor spune:

    Va rugam faceți dezinsecție in spatiile verzi,in parcuri și cartiere.
    Toata vara ne au atacat țânțari,căpușe,insecte,care sunt din ce în ce mai mari și agresive!

  • Liliana spune:

    Gardul despărțitor din fața BCR și pasapoarte este căzut și rupt, trecerea de pietoni de la mediu este f rău amplasata ajunge direct intre un gărduleț la finanțe și la casa cărții trotuarul care vine spre stația de taxi este obturat de un tei. Că să trec cu copilul cu cărucior trebuie sa merg pe carosabil . Poate găsiți soluții de rrzolvare

  • Ciobanu Teodor spune:

    Domnule Primar, Brătianu a devenit sub ochii primăriei pista de F1 pentru niste tembeli cu motociclete ,atv-uri și câteva mașini după ora 22.

  • Bontea dumitru spune:

    Dinu primar sa veniti si pe strada Ghe Doja in zisă parcare linia 7

  • Sorin spune:

    Domnule primar, ce facem cu gălăgia și scandalurile de la scările Universității Pitești de pe strada Caporal Patru (Frații Golești) ? In fiecare seara este scandal și gălăgie acolo, bere, semințe, muzica și Poliția Locală nu face nimic (vin și pleacă cum au venit, cred că deja se cunosc cu cei de pe acolo). Toți locatarii de la blocurile de lângă suntem deranjați, avem copii mici și nu mai exista liniște acolo după ora 21. Va rugăm faceți ceva !

  • Geo spune:

    Reactualizare PUG ului a murit cu banii plătiți. Încă o tentativa eșuată.. Trebuia finalizat din aprilie 2021. Ce faceți dormiți în ghete și cu buzunarele pline

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90