Donaris 930 x 122

iași

Șoferii care intră pe interzis riscă să li se taie anvelopele

Șoferii care intră pe interzis riscă să li se taie anvelopele

Citiți și: Comisia de Circulație Pitești: De astăzi, nouă modificare în traficul din oraș

Administratorii unui complex de magazine au luat o măsură nemaipomenită după ce au instalat multiple semne de circulație prin care se interzicea accesul auto.

Patru semne de circulație „Accesul Interzis” erau instalate, însă șoferii nu le băgau în seamă.

Citiți și: Copile lovite în timp ce se jucau. Una a murit, alta este în stare gravă

Pentru a-i face totuși să respecte legea și să nu mai ocolească prin parcarea complexului din Iași, a fost instalat un limitator de viteză cu țepi, potrivit bzi.ro.

Așa că șoferii care nu vor circula pe unde trebuie, vor rămâne fără cauciucuri.

De când a fost instalat, au fost destul de mulți conducători auto ce au suferit pagube materiale costisitoare.

De menționat că anvelopele găurite de acest tip de limitator nu se pot repara.

Clienții care aleg să vină la cumpărături sunt de acord cu această decizie

Ba mai mult, unii au propus instalarea acestui tip de limitator pe toate străzile pe care sensul de mers nu este respectat.

Am văzut și eu unul care a rămas cu cauciucul moale…

Mă amuză, au pus semne de interzis de le vedeai din avion… puseseră, la un moment dat, un cadru de metal, să rămână o bandă, tot intrau cum doreau ei.

Bine le face, doar restul oamenilor nu sunt mai proști!

Încă, dacă ar fi după mine, să pună așa pe toate străzile cu sens unic, să vedem atunci bizonii”, a declarat Doru, șofer.

Sursă: bzi.ro

Foto: stirileprotv.ro

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Nu fiti prosti! Nu exista nicio lege care sa permita distrugerea unui bun propriu in caz de contraventie. Asta inseamna ca daca incalci o lege care prevede sanctiuni contraventionale, cel care abuzeaza de ea provocandu-ti distrugeri materiale (distugerile intra in alt registru, al sanctiunilor penale) este pasibil de plata, iar in cazul codului penal sanctiunile sunt si inchisoarea si plata daunelor materiale plus daune morale. Spuneti-le tuturor, niciun contract nu este mai presus de lege, cel care abuzeaza, platestel!

  • Gogu spune:

    Uite ca patronii respectivului complex comercial sunt mai șmecheri decât șmecherii care se dau șmecheri in curte la ei. Puteau sa puna bariere automate cu senzori sau alte chestii, dar uite ca asta nu demonstra ca sunt șmecheri. La ei in casa/curte, le respecți regulile, altfel nu ai ce cauta. Simplu și distractiv.

  • Un cetatean spune:

    Ha, ha, ce-am mai ras! Simplu si distractiv, intr-adevar! Iti traduc si mai simplu si mai distractiv. Ceea ce fac ei, e echivalentul cu a da cu piatra si a-ti sparge un geam la masina fiindca nu ai virat unde vor ei si cand vor ei. Astia nu sunt smecheri, sunt doar niste infractori. Tu, cand iti intra in casa un musafir, ii dai cu vaza in cap fiindca nu si-a pus papucii?

  • Cezar spune:

    Dosar penal pentru cei care au montat aceel limtator ‘ascutit’. Si probabil multe multe procese de despagubiri si nu numai!

  • vica spune:

    Iti traduc eu mai simplu cetateanule : singur iti dai cu piatra in geam! singur alegi sa-ti spargi cauciucurile!
    Asa ca mai gandeste-o un pic !

  • Stan spune:

    Poate cineva a greșit pur și simplu, tu ce faci ii omori mașina? Numai nebunii fac asta. Reveniți-vă fraților!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90