930×122 CAPRA 5

amenda

Amendați cu mii de lei pentru 6 metri cubi de lemne

În ultimele trei zile, polițiștii argeșeni au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

Conform Poliției Argeș, patru persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 50 de ani, au fost prinse în timp ce transportau lemne, cu autoutilitarele sau căruțele, fără documente legale de proveniență sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

„Cu sprijinul specialiștilor silvici, s-a stabilit că în  mijloacele de transport se afla cantitatea totală de aproximativ 6 mc de material lemnos.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii 171/2010.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocoalelor silvice competente”, informează sursa citată.

Poliția mai transmite și că: „Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun”.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andreea spune:

    Numai la Costinești, șeful poliției Stațiunii Costinești împreună cu subalternii care au interzis să ia măsuri asupra pădurarului Florea Vasile ( cu domiciliu str Tineretului Nr.114, comuna Costinești judetul Constanta ),care taie pomii din pădurea de pe raza DN39 Lazu-Mangalia,și îl vinde la negru diferitelor persoane fizice că lemn de foc.Intocmeste avize de expediție până la poarta respectivilor după care le rupe.Oare ocolul silvic are la cunoștință că cu banii de pe vânzarea masei lemnoase din pădure și-a construit o vilă de 20 camere pe care le exploatează in domeniul turismului în această perioadă de când este pădurar?Care este prețul dat șefului de post de nu ia măsuri? Corupția este pe val !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90