NOR CURIER 930X122

bataie

Adolescentă de 15 ani, bătută crunt de trei fete! A ajuns la spital!

O adolescentă de 15 ani a fost bătută crunt de trei fete în vârstă de 16 respectiv 17 ani. În urma loviturilor, victima a ajuns la spital.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Cazul incredibil a avut loc într-o localitate din Vaslui, notează Antena 3.

Aceasta nu este prima bătaie primită de adolescenta de 15 ani. Potrivit rudelor, de fiecare dată, fata era amenințată că dacă va spune ce i s-a întâmplat, va fi bătută și mai tare.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

O dispută între adolescente a degenerat și s-a transformat într-un adevărat scandal. Conform sursei citate, agresoarele au tras-o de păr pe fata de 15 ani apoi au început să o lovească cu pumnii și picioarele.

În urma bătăii, victima a ajuns la spital cu nasul spart.

Rudele fetei de 15 ani acuză autoritățile că nu au intervenit la timp. Acestea spun că după ce fata a ajuns acasă, au sunat de 3 ori la 112 dar echipajele promise nu au venit.

Motivul scandalului ar fi fost niște haine.

„De la niște haine, că a dat nepoata mea niște haine și le-a cerut hainele înapoi și nu a mai vrut să îi le dea. De aici conflictul, şi au bătut fata. Nu trebuie să e o bată, trebuie să vină să spună”, mărturisește bunica victimei, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv: MamaPlus.md

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Rodica S spune:

    Agresoarele ar trebui aspru pedepsite. Nota 4 la purtare, amenda, exmatriculate, scoala de corectie !

  • Radu spune:

    La puscarie cu zdrentele…sa le bage in celula cu Dinca

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90