EcoMoto 930×122

moarte

Argeș. Moarte cumplită! Și-a pierdut viața într-un mod teribil

Update: Argeș. Moarte cumplită! Și-a pierdut viața într-un mod teribil

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„În după-amiaza zilei de astăzi, 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat care efectua lucrări de toaletare a vegetației în gradina unei gospodării din Lerești, a fost lovit în mod accidental de o ramură care s-a rupt de la copacul pe care îl toaleta.

Din păcate, echipajele medicale au constatat decesul persoanei în cauză, bărbat de 47 de ani, din Valea Mare Pravăț.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale”, informează Poliția Argeș.

Știrea inițială: Incident șocant în această seară în localitatea Lerești. Un bărbat de 47 de ani a murit după ce a fost lovit în cap de o creangă de salcie.

Din câte se pare, bărbatul, originar din satul Nămăești, comuna Valea Mare Pravăț, mersese cu soția să toaleteze niște sălcii în grădina unui bătrân din Lerești.

Ar fi tăiat greșit o creangă și aceasta i-a căzut în cap. Bărbatul ar fi murit pe loc.

Trupul neînsuflețit al argeșeanului a fost preluat de un echipaj de la Medicina Legală.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90