NOR CURIER 930X122

Pitesti

Pitești. Șofer beat, cursă nebună cu Poliția pe urme!

Pitești. Șofer beat, cursă nebună cu Poliția pe urme!

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Polițiștii de la Secția 2 din Pitești care se aflau de serviciu în noaptea de 13 spre 14 aprilie au încercat să oprească un șofer în trafic, pe strada Dr. Carol Davila.

Conducătorul nu a oprit, însă, la semnalele polițiștilor.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

„Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu autospeciala din dotare, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune. În încercarea de a se sustrage controlului, conducătorul auto a efectuat mai multe viraje, pe str. Gheorghe Ionescu Gion acroșând ușor două autoturisme ce se aflau parcate regulamentar, ulterior fiind oprit de polițiști.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul de 48 de ani, din Pitești, emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest. Acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90