New Profesional Consult 930 x 122

accident pieton

Revoltător! Bărbat lovit de mașină și lăsat să moară pe șosea!

Caz revoltător în Timiș. Un bărbat de 56 de ani a fost lovit de o mașină și lăsat să moară pe șosea. După ce a provocat accidentul, șoferul a fugit.

Citiți și: Accident cu pieton, în Pitești! Sunt implicate cinci autoturisme

Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizați joi că pe DN 69 – Calea Aradului, în afara drumului, a fost găsit un bărbat în stare de inconștiență, iar apoi s-a constatat decesul bărbatului.

În urma investigaţiilor, oamenii legii au aflat că bărbatul mergea pe marginea drumului când a fost lovit de o maşină, notează Observatornews.ro.

Citiți și: Pieton lovit de mașină, lângă Pitești

„Având în vedere cele constate, poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări,în urma acestora stabilindu-se că,  la data de 17.05.2023 în jurul orelor 22:00-22:30, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe DN69, pe banda 1, sensul de mers Arad -Timişoara, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 56 de ani care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă.

Dupa impact, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat în cursul zilei de 18.05.2023”, a transmis IPJ Timiş, potrivit sursei citate.

În urma anchetei, s-a dispus măsura reţinerii preventive a conducătorului auto pentru o perioadă de 24 ore pentru  ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Bărbatul sa află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

Foto descriptiv: aktual24.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90