Donaris 930 x 122

dacia

dacia_uzina

La Dacia se dau prime, la Ford se oprește iar producția!

Constructorul auto american Ford a decis să oprească temporar producţia la fabrica din Craiova şi în decembrie, urmând ca angajaţii să reia lucrul pe 6 ianuarie la secţia de motoare și pe 8 ianuarie pentru asamblarea B-Max, anunță Mediafax.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„Ca răspuns la situaţia precară a pieţei europene, Ford România continuă să-şi ajusteze volumele de producţie la uzina de la Craiova în luna decembrie. Astfel, putem confirma pentru luna decembrie oprirea producţiei de vehicule şi motoare timp de 7 zile, respectiv în perioada 12-20 decembrie”, a declarat agenţiei Mediafax purtătorul de cuvânt al Ford România, Ana-Maria Timiş. Producția la fabrica Ford din Craiova fusese reluată de curând.

Ford România a oprit asamblarea de autovehicule pe perioade determinate în septembrie, octombrie şi noiembrie, luna aceasta fiind oprită şi producţia de motoare, timp de opt zile lucrătoare, scrie Mediafax. Constructorul auto american produce la Craiova modelul B-Max şi motoarele EcoBoost.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

În timp ce la fabrica Ford din Craiova sunt probleme, la „Automobile Dacia” miile de angajați își așteaptă primele de Crăciun. Uzina din Mioveni-Argeș a francezilor de la Renault merge ca pe roate, cu producții record.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90