EcoMoto 930×122

mioveni

Legătură nouă, vitală, în orașul mega important din Argeș!

Legătură nouă, vitală, în orașul mega important din Argeș!

Citiți și: Trafic restricționat în Mioveni! Eveniment colosal!

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a subliniat importanța dezvoltării infrastructurii rutiere din Mioveni în cadrul unei întâlniri cu oficiali ai Ministerului Dezvoltării și candidați locali.

Proiectele discutate, precum noul pod peste Râul Argeșel din Racovița și Drumul Expres Pitești – Mioveni, reflectă angajamentul autorităților de a îmbunătăți traficul rutier în Orașul Constructorilor de Mașini.

Citiți și: Rezultate finale. Totul este decis: Vot istoric!

Pod nou la Mioveni! Investiție majoră!

Finalizarea acestor proiecte va sprijini fluxul crescut de vehicule, în special datorită producției Uzinei Dacia, și va asigura conexiuni mai eficiente între localități.

Totodată, sprijinul pentru Centura Ocolitoare va decongestiona traficul urban.

Aceste eforturi arată o abordare coordonată și susținută în dezvoltarea infrastructurii locale.

Cu colaborarea activă între Consiliul Județean, Ministerul Transporturilor și administrațiile locale.

Asigurând astfel o infrastructură adecvată pentru creșterea economică și calitatea vieții în regiune.

„Ion Mînzînă: Dezvoltăm infrastructura rutieră din Mioveni!

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, însoțit de secretarii de stat Vlad Ștefan Niculae, Alexandru Stoica și Dragoș Drăghescu din cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, s-a întâlnit cu Aurel Costache, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Mioveni, și cu Ciprian Țurlea, viceprimar, pentru a discuta despre stadiul proiectele de fluidizare a traficului din Orașul Constructorilor de Mașini.

Astfel, lucrările la noul pod peste Râul Argeșel din Racovița sunt în plină desfășurare și vor fi finalizate în acest an. Tot în acest an va fi lansată licitația pentru Drumul Expres Pitești – Mioveni.

Pe de altă parte, Consiliul Județean va asigura sprijin și pentru construirea unei Centuri Ocolitoare.

”Orașul Mioveni are nevoie de o infrastructură de transport pe măsura volumului din ce în ce mai mare al traficului rutier și de mașini livrate de Uzina Dacia.

Tocmai în acest sens am venit cu proiecte și sprijin clare la nivelul Consiliului Județean și al Ministerului Transporturilor condus de Sorin Grindeanu.

Am preluat la Consiliul Județean tema de proiectare pentru Drumul Expres Pitești – Mioveni și în toamnă dăm drumul la licitație.

De asemenea, vom asigura cofinanțarea pentru construcția Centurii Ocolitoare a orașului. Mă bucur să constat și că lucrările la noul pod de la Racovița avansează conform graficului” – Ion Mînzînă.

”Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației va asigura în continuare finanțarea proiectului de construire a podului nou peste Argeșel.

Constructorul va fi plătit la timp și investiția va fi gata în termenul asumat, adică în toamna acestui an.

Orașul Mioveni și celelalte localități din Argeș au în CNI un partener și voi fi permanent implicat pentru a ajuta comunitățile locale din județ care au proiecte fezabile” – Vlad Ștefan Niculae.

”Podul peste râul Argeșel, din Racovița, face legătura între orașul Mioveni și comuna Davidești, cu ieșire în DN 73 Pitești – Brașov.

Se asigură, astfel, o nouă poartă de intrare – ieșire pentru traficul din ce în ce mai intens din oraș și cel de tranzit.

În prezent, la nivelul orașului Mioveni se află în derulare șase proiecte finanțate de MDLPA din fonduri nerambursabile, trei fiind în diferite etape de execuție, iar trei în implementare.

Iar Consiliul Județean este un partener important, implicat activ în susținerea și cofinanțarea unor proiecte de infrastructură din Mioveni” – Aurel Costache.

Anunțul pe care toată lumea îl aștepta despre cel mai spectaculos drum din România, detalii AICI

Foto principal: descriptiv

Legătură nouă, vitală, în orașul mega important din Argeș!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3