NOR CURIER 930X122

Arges

capsunari_spania

Vrei să lucrezi în Spania? Sunt puse la bătaie 750 de locuri de muncă!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș a primit o ofertă de locuri de muncă vacante pentru sectorul agricol din Spania, pentru care va organiza o selecție în perioada următoare, la o dată care va fi comunicată.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Angajatorul spaniol oferă 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpșuni. Durata contractului de muncă este de 3 luni, timpul de lucru – de 39 de ore pe săptămână, iar salariul – de 39, 48 de euro brut/zi.

Spaniolii solicită persoane apte de muncă pentru culesul căpșunilor, cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

La selecția care se va organiza vor putea participa numai persoanele înscrise în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă și doar pe baza invitației de participare emisă de instituție. Persoanele interesate se pot înregistra la AJOFM Argeș cu un dosar care să cuprindă copie după cartea de identitate, cazier judiciar, adeverință de la medicul de familie (cu mențiunea clinic sănătos-apt de muncă) și Curriculum Vitae în limba română.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90