New Profesional Consult 930 x 122

Arges

capsunari_spania

Vrei să lucrezi în Spania? Sunt puse la bătaie 750 de locuri de muncă!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș a primit o ofertă de locuri de muncă vacante pentru sectorul agricol din Spania, pentru care va organiza o selecție în perioada următoare, la o dată care va fi comunicată.

Citiți și: În Argeș s-a premiat umanitatea! Ei sunt eroii în uniformă

Angajatorul spaniol oferă 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpșuni. Durata contractului de muncă este de 3 luni, timpul de lucru – de 39 de ore pe săptămână, iar salariul – de 39, 48 de euro brut/zi.

Spaniolii solicită persoane apte de muncă pentru culesul căpșunilor, cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani.

Citiți și: Program medical, în premieră în Argeș

La selecția care se va organiza vor putea participa numai persoanele înscrise în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă și doar pe baza invitației de participare emisă de instituție. Persoanele interesate se pot înregistra la AJOFM Argeș cu un dosar care să cuprindă copie după cartea de identitate, cazier judiciar, adeverință de la medicul de familie (cu mențiunea clinic sănătos-apt de muncă) și Curriculum Vitae în limba română.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441