930 x122 grota rece

european

Femeile din PNL, în vizită la Parlamentul European

O delegaţie a Organizaţiei de Femei Liberale, condusă de preşedinta Lucia-Ana Varga, ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, a vizitat recent Parlamentul European de la Bruxelles, la invitaţia europarlamentarului Renate Weber.

Citiți și: Uzina Dacia. Se întâmplă pentru prima dată!

Vizita a fost o bună ocazie pentru femeile din PNL să afle mai multe și la fața locului despre funcţionarea instituţiilor europene şi activitatea europarlamentarilor liberali. Din delegaţie au făcut parte reprezentante din filialele Maramureş, Sălaj, Cluj, Satu Mare, Bihor, Alba, Mureş, Braşov, Hunedoara, Constanţa, Călăraşi, Caraş, Prahova, Ilfov, Iaşi, Dolj, Gorj, Argeş, Bistriţa, Mehedinţi şi Galaţi.

„A fost o vizită foarte interesantă, mai ales că peste câteva luni urmează alegerile europarlamentare. Doamnele liberale au putut vedea ce înseamnă să fii deputat european şi au discutat cu doamna Weber despre activitatea pe care o desfăşoară”, declară Luminiţa Paul, preşedinta OFL Argeş.

Citiți și: Conflict aprins: Încăierare între două femei lângă Complexul John

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3