Donaris 930 x 122

dacia

Uzina Dacia. Se întâmplă pentru prima dată!

Uzina Dacia. Se întâmplă pentru prima dată!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Renault Group a reușit să ajungă la egalizarea salariilor pentru angajații femei și bărbați, la nivel mondial.

Cu doi ani mai devreme decât își propusese.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

„Convinși că diversitatea este unul din atuurile noastre, ne-am angajat de mai mulți ani într-o politică de creare a unui loc de muncă lipsit de orice discriminare, în care oricine să se simtă integrat(ă), respectat(ă) și valorizat(ă).

Eliminarea diferenței de salarizare dintre femei și bărbați pe posturi egale, cu doi ani mai devreme față de obiectivul propus, demonstrează angajamentul echipelor Renault Group de a descoperi talentele și de a acționa într-un mod concret pentru promovarea egalității de gen la locul de muncă, una din prioritățile strategiei noastre pentru diversitate și incluziune”, a declarat François Roger, director de resurse umane, Renault Group.

Uzina Dacia. Se întâmplă pentru prima dată!

În aprilie 2021, Renault Group a creat, în cadrul Direcției de Resurse Umane, un departament dedicat diversității și incluziunii.

În scopul creșterii performanței în rândul echipelor.

Printre prioritățile stabilite se numără transformarea Renault Group într-un angajator de referință pentru femei – obiectiv care este acum atins.

La sfârșitul anului 2023, în cadrul Renault Group, femeile reprezintă 35 % din totalul persoanelor aflate într-o funcție de conducere.

Și ocupă 27 % din totalul funcțiilor de manager.

Acest ultim procent ar urma să crească până la 30 % în 2030, și să ajungă la 50% în 2050.

Detalii, AICI .

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90