930×122 CAPRA 5

drogat

Pericol în Pitești: Tânăr din Brăila, drogat la volan în Centru

Pericol în Pitești: Tânăr din Brăila, drogat la volan în Centru

Citiți și: Pericol uriaș pe Autostrada A1! Descoperirea care a evitat o tragedie

În noaptea de 27 spre 28 august, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 34 de ani, din Brăila.

Acesta conducea un autoturism pe bld. Republicii din municipiul Pitești, iar cu ocazia verificărilor au rezultat indicii cu privire la posibilul consum de substanțe cu efect psihoactiv.

Citiți și: Polițist în vârstă de 25 de ani vrea să iasă la pensie

Polițiștii rutieri l-au testat pe cel în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind pozitiv pentru o substanță.

Ca urmare, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală.

Acolo i s-au recoltat probe biologice de sânge și urină,  pentru efectuarea analizelor de laborator care să stabilească dacă substanța era prezentă în organism.

Pericol în Pitești: Tânăr din Brăila, drogat la volan în Centru

,,Totodată a fost luată măsura administrativă de retragere a permisului de conducere (până la împlinirea termenului de 72 de ore sau la primirea rezultatului de la medicina legală, conform modificărilor adoptate prin Ordonanța de Urgență 84 din 28 iunie 2024).

În ziua de 30 august a.c., ca urmare a comunicării rezultatului analizelor de laborator, în termenul de 72 de ore, a fost confirmată prezența substanței detectate cu ocazia testării efectuate în trafic.”, precizează IPJ Argeș.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 alin. 2 din Codul Penal, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90