pizzeria sapori  930 122

Arges

A depășit toate limitele: Șofer prins cu o viteză record în Argeș

A depășit toate limitele: Șofer prins cu o viteză record în Argeș

Citiți și: Investiția care schimbă fața județului: Drum și pod de milioane de €

În data de 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au desfășurat o acțiune de control al traficului pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești.

Aceștia au depistat un șofer de 52 de ani din Câmpulung conducând cu o viteză amețitoare de 143 km/h.

Citiți și: Urmărire ca-n filme: Tânăr drogat, fără permis și la volanul unei mașini furate

A depășit cu 93 km/h limita legală de viteză admisă în acea zonă.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 3.300 de lei, conform prevederilor Ordonanței de Urgență 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, permisul de conducere al conducătorului auto a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

Polițiștii au eliberat o dovadă înlocuitoare, însă fără drept de circulație.

Reprezentanții Poliției Rutiere atrag atenția conducătorilor auto să respecte limitele de viteză.

Dar și regulile de circulație pentru a evita astfel de sancțiuni severe și pentru a asigura siguranța pe drumurile publice.

Această acțiune face parte din seria de controale intensificate menite să prevină accidentele rutiere cauzate de viteza excesivă și să îmbunătățească siguranța rutieră în zonele cu risc ridicat.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

În ziua de 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung  au depistat un bărbat, de 52 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 143 de km/h (cu 93 peste limita legală).

Ca urmare a abaterilor constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.300 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

A depășit toate limitele: Șofer prins cu o viteză record în Argeș

Sursa: IPJ Argeș

Foto: descriptiv/arhivă

555×222 grota rece
570 X 90 CAPRA 3