pizzeria sapori  930 122

actiune

Acțiuni ale poliției în Argeș: Zeci de sancțiuni aplicate

Acțiuni ale poliției în Argeș: Zeci de sancțiuni aplicate

Citiți și: Acțiune de amploare a polițiștilor rutieri în Argeș: Sute de sancțiuni aplicate într-o singură zi

În ultimele 24 de ore, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu celelalte structuri de poliție din cadrul polițiilor municipale și orășenești au desfășurat acțiuni intense în trafic.

Aceste acțiuni au scopul de a preveni accidentele rutiere și identificarea șoferilor care încalcă legislația rutieră.

Citiți și: VIDEO/ Oficial: Pitești: Impact frontal cu mașina de Poliție: Polițiști și pasageră în stare gravă

Au efectuat 34 de filtre rutiere, fiind efectuate 426 de testări cu aparatele din dotare pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

Ca rezultat, au fost aplicate 419 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 90.000 de lei.

Au fost reținute 18 permise de conducere și retrase 18 certificate de înmatriculare, iar 118 dintre abaterile constatate au fost pentru depășirea limitei legale de viteză.

Acțiunile poliției continuă pentru siguranța rutieră.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

În ultimele 24 de ore polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Împreună cu structurile de ordine publică, polițiștii rutieri au acționat în 34 de filtre rutiere, fiind efectuate 426 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate, pentru abateri la normele rutiere, 419 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de aproximativ 90.000 de lei, fiind reținute 18 permise de conducere și retrase 18  certificate de înmatriculare.

Din totalul abaterilor la regimul rutier constatate de polițiști, 118 au fost depășiri ale regimului legal de viteză.

Acțiuni ale poliției în Argeș: Zeci de sancțiuni aplicate

Sursa: IPJ Argeș

Foto: Descriptiv/arhivă

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3