Eurial 930 x 122

Bărbat reținut

Argeș. Este inimaginabil ce i s-a întâmplat unei femei

Argeș. Este inimaginabil ce i s-a întâmplat unei femei

Citiți și: Fraudă descoperită în Argeș: Bărbat reținut în urma perchezițiilor!

Pe data de 30 septembrie, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, împreună cu sprijinul colegilor de la Secția de Poliție Rurală Rucăr, au reținut un bărbat de 57 de ani din județul Satu-Mare, sub acuzația de amenințare și hărțuire.

Conform cercetărilor, bărbatul ar fi contactat telefonic o femeie în mod repetat, cu apeluri zilnice și mesaje care i-au provocat victimei o stare de temere și anxietate.

Citiți și: Atenție, șoferi! Poliția îți poate imobiliza mașina!

Mai mult, acesta ar fi urmărit-o în mod repetat, supraveghind locuința și locurile frecventate de aceasta, inclusiv locul de muncă.

„Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi apelat telefonic o femeie, în mod repetat, la intervale de timp relativ scurte, cu o frecvență cel puțin zilnică, însoțite sau urmate de mesaje, provocându-i acesteia o reală stare de temere și alarmare.

Totodată, bărbatul în cauză ar fi urmărit-o pe persoana vătămată, în mod repetat, fără drept și fără un interes legitim, supraveghind zona locuinței, locurile frecventate și locul de muncă.”, precizează IPJ Argeș.

Argeș. Este inimaginabil ce i s-a întâmplat unei femei

În urma supravegherii zonei, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr l-au depistat pe bărbat în localitatea respectivă.

Individul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

După finalizarea investigațiilor și administrarea probelor, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung pe 1 octombrie, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Puteți lăsa comentarii la acest articol pe Facebook, AICI.

Foto: Descriptiv

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3