Meniu

Teroare în Argeș!

Teroare în Argeș!

Citiți și: Accident în Argeș! Țeavă de gaze spartă

În seara zilei de 25 octombrie 2024, polițiștii din Mioveni au fost solicitați prin intermediul serviciului 112.

O persoană a raportat că un bărbat amenința doi indivizi cu un briceag.

Citiți și: Argeș. A căzut cu mașina în râu!

Echipa de intervenție s-a deplasat rapid la fața locului. Aici, agenții au identificat trei bărbați implicați în incident.

Cei doi bărbați amenințați au 35 și 27 de ani.

Primul provine din Mioveni, iar al doilea din Chiajna, județul Ilfov. Presupusul agresor, un bărbat de 48 de ani, este din aceeași localitate.

În timpul verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul de 48 de ani a creat un conflict spontan. Acesta i-a amenințat pe ceilalți doi cu un cuțit.

De asemenea, a fost perturbată liniștea publică.

În urma probatoriului administrat, agenții de poliție au decis să-l rețină pe agresor pentru 24 de ore. Această măsură a fost luată pentru a permite continuarea investigațiilor.

Autoritățile vor să se asigure că procesul se desfășoară în conformitate cu legea.

Cercetările sunt în curs de desfășurare. Ele se concentrează pe infracțiunile de amenințare și tulburarea ordinii publice.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești supraveghează cazul. Poliția va continua să investigheze circumstanțele incidentului.

Scopul este de a preveni astfel de conflicte pe viitor.

Acest caz subliniază importanța intervenției rapide a autorităților în situații de urgență.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

În seara zilei de 25 octombrie 2024, polițiștii din Mioveni au intervenit prompt în urma unei sesizări primite prin serviciul 112, despre faptul ca un bărbat ar fi amenințat doi indivizi cu un briceag.

Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la fața locului, unde a reușit să identifice persoanele implicate, respectiv 2 bărbați în vârstă de 35 și 27 de ani (primul din Mioveni, iar al doilea din Chiajna, județul Ilfov) și presupusul agresor un bărbat, de 48 de ani, din localitate.

Cu ocazia verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că individul de 48 de ani, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi amenințat cu un cuțit pe ceilalți doi bărbați, tulburând totodată liniștea și ordinea publică.

În probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului de 48 de ani, pentru 24 de ore, pentru a permite desfășurarea investigațiilor într-un cadru sigur și conform procedurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

 Teroare în Argeș!

Sursa: IPJ Argeș

Foto: Descriptiv

 

PIZZERIA SAPORI 555 222