EcoMoto 930×122

colegiul d nenitescu

elevi_liceu_33276800

ELEVI ȘI PROFESORI AI COLEGIULUI “NENIȚESCU”, PROTEST ÎMPOTRIVA COMASĂRII

Elevi și profesori ai Colegiului Tehnic “Costin D. Nenițescu” din Pitești au protestat în această dimineață în curtea instituției din cartierul Prundu, de pe bulevardul Petrochimiștilor.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Protestul a fost împotriva deciziei autorităților de comasare a Colegiului cu o altă unitate de învățământ, comasare care va conduce la desființarea acestuia. Comasarea, aprobată în Consiliul Local, va fi făcută în acest an cu Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” (CFR), liceu situat în vecinătatea stadionului municipal “Nicolae Dobrin”. Mai exact, comasarea se va materializa pe 15 septembrie, odată cu debutul următorului an școlar. În clădirea care adăpostește acum “Costin D. Nenițescu” ar urma să fie mutat Liceul cu Program Sportiv.

Cadrele didactice de la Colegiul Tehnic “Costin D. Nenițescu” reclamă că la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” nu ar exista toate condițiile de care are nevoie Colegiul, argumentându-se în acest sens cu lipsa unor laboratoare adecvate. De altfel, profesorii de la Colegiu consideră că mult mai potrivită ar fi fost comasarea în sens invers, adică Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” să fie mutat în clădirea Colegiului Tehnic “Costin D. Nenițescu”. Ca de obicei în astfel de cazuri, în motivarea deciziei de comasare autoritățile invocă nevoia de eficientizare a cheltuirii banului public.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mari Visalon spune:

    Cred ca este la mintea oricui ca Liceul sportiv trebuie sa fie langa stadion. Solutia …mutati liceul Mihai Viteazu la liceul Nenitescu. Dar acest Liceu sportiv unde si-a avut locatia pana anul trecut? La ei de ce nu s-au facut restrangeri cand s-au mutat la Nenitescu. Ei sunt intrusii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90