930×122 CAPRA 5

Arges

PLOILE AU ÎNCHIS ÎN ARGEȘ DRUMURI ȘI PODURI

Poliția Argeș comunică situația drumurilor și a podurilor din județ închise ieri parțial sau total din cauza efectelor produse de ploile abundente.

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

-În comuna Mălureni a avut loc o alunecare de teren pe drumul județean 740 la unul dintre capetele podului din satul Zărnești, pod care traversează râul Vâlsan. Podul a fost închis, iar traficul auto, deviat pe o variantă ocolitoare, pe drumul comunal Valea Mărului.

-În comuna Budeasa podul peste râul Vâlsan s-a erodat în zona pilonilor de susţinere, înclinându-se. Prin urmare, a fost închisă circulaţia rutieră pe un sens. Podul  traversează râul Vâlsan, pe raza satului Valea Mărului din comuna Mălureni, pe drumul județean 703 K. Circulaţia a fost deviată parţial pe drumul județean 703 I şi drumul național 7 C.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

-Drumul județean 603 I, care face legătura între comuna Brăduleţ şi localitatea Poienile Vâlsanului, este blocat total de aluviuni, pietre și lemne căzute de pe versant pe o distanţă de circa 200 de metri, în punctul Podul Piscului.

-Pe drumul național 73 C, în satul Piatra, comuna Ciofrângeni, la km 60+200 m, în direcția Râmnicu Vâlcea-Curtea de Argeș, pe o porțiune de circa 30 de metri acostamentul a alunecat. S-a produs astfel o diferență de nivel de aproximativ 1,5-2 metri. Drumul este principala cale de acces pentru 25 de familii, accesul făcându-se acum cu greutate. De asemenea, în aceeași zonă, la intersecția drumului național 73 C cu drumul comunal Piatra-Dobrești, drum neasfaltat (macadam), a avut loc o alunecare de teren, care a făcut impracticabilă o porțiune de circa 60 de metri, pe o bandă de mers.

-Din cauza creşterii debitului de apă pe râul Argeş, în zona A.C.H. Zăvoi din Pitești a fost ruptă o parte din podul din metal şi beton care asigura traversarea râului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3