New Profesional Consult 930 x 122

carrefour

PAPARAZZI! VIP DIN ARGEȘ, PRIMELE CUMPĂRĂTURI DUPĂ PENSIONARE

O dată la o săptămână aproape sigur îl veți vedea în hipermarket sau mall la cumpărături. Niciodată singur, întotdeauna cu soția.

Citiți și: Ți-ai făcut cumpărături de Paște? Lista cu programul celor mai importante magazine

De altfel, doamna este cea care dă ora exactă în familie, cel puțin atunci când vine vorba de produsele care trebuie cumpărate pentru casă.

Vorbim despre Ion Burnei, care zilele trecute, alături de soția lui, a făcut primele cumpărături în hipermarket după pensionare și părăsirea funcției de subprefect al județului Argeș.

Citiți și: Toți șoferii care nu știu iau amendă: Limita nouă de viteză spre Autostrada A1

Cei doi au ales Carrefour Pitești, hipermarket pe care soții Burnei îl frecventează destul de des. Ca de obicei, din rafturi produsele au fost alese de soție, în timp ce fostul subprefect s-a mărginit să „manevreze” căruciorul de cumpărături.

Despre pensionarea lui Ion Burnei puteți (re)citi ici: http://epitesti.ro/administrativ-3/subprefectul-burnei-se-pensioneaza/.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90