NOR CURIER 930X122

control

politiaarges_arestarehackeri

AFLAT SUB CONTROL JUDICIAR, UN TÂNĂR A DAT O SPARGERE ÎN MERIŞANI!

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 din Piteşti au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiul Piteşti, care a încălcat prevederile controlului judiciar şi a părăsit localitatea fără a avea acest drept.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

Tânărul este cercetat într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. El nu a respectat condiţiile controlului judiciar, măsură luată faţă de acesta de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti la data de 26 iulie.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a constatat că acesta a săvârşit o altă infracţiune în noaptea de 3 spre 4 iulie, pe raza comunei Merişani, respectiv ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă de unde a sustras mai multe bunuri.

Citiți și: Argeș. Tânăr din Mioveni, prins drogat la volan

Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti a solicitat ieri Judecătoriei înlocuirea măsurii controlului judiciar faţă de bărbat, cu măsura arestului preventiv, urmând ca instanţa să se pronunţe în data de 20 iulie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90