EcoMoto 930×122

nord

EXCLUSIV! SUPER PASAJ RUTIER SUBTERAN ÎN PITEȘTI

Specialiștii Primăriei lucrează la realizarea unor studii de fezabilitate în vederea atragerii de fonduri europene pentru construirea în Pitești de pasaje rutiere.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Unul dintre nodurile importante de circulaţie în care ar urma să fie construit un astfel de pasaj este în Nord, la intersecţia străzilor Calea Bascovului, Negru Vodă şi Nicolae Bălcescu. Un proiect vizează construirea în zonă a unui pasaj rutier subteran care să fluidizeze circulaţia dinspre Nord către Calea Bascovului. Pasajul va avea o rampă de ieșire spre Calea Bascovului și o alta spre Nicolae Bălcescu.

Investiţia s-ar ridica la 14.000.000 de euro. Cofinanţarea proiectului se va face de la bugetul local. Dacă va obține banii europeni necesari, Primăria va demara ulterior procedurile legale pentru desemnarea constructorului care va realiza pasajul. Apoi vor fi stabilite termenele de executare a lucrării.

Citiți și: Schimbare în trafic, în Nord! Șoferii și pietonii, afectați

ePitești vă prezintă în exclusivitate schița viitorului pasaj rutier subteran. În curând vom reveni cu detalii tehnice.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90