New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (8-21-februarie).

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Cu privire la regiunea Muntenia și județul Argeș se estimează că vremea mai caldă decât ar fi normal pentru luna februarie va caracteriza toată perioada celor două săptămâni. Sunt estimate temperaturi maxime de 8 – 13 grade Celsius şi minime în general pozitive, de 2 – 5 grade. Valori nocturne uşor sub pragul de îngheţ se vor înregistra în primele nopţi, apoi vor fi posibile doar izolat.

Ploi frecvente şi în general moderate cantitativ se vor semnala în noaptea de 10/11 februarie. Apoi probabilitatea pentru ploi locale va fi mai ridicată în perioada 13-16 februarie, potrivit estimărilor de vreme comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90