EcoMoto 930×122

bucuresti

TRAGIC! ÎNCĂ UN COPILAȘ A MURIT!

Un al treilea copil din județul Argeș internat în Spitalul „Marie Curie” din București a murit în această după-amiază, anunță Ministerul Sănătății. Este vorba despre o fetiță din Pitești, în vârstă de 1 an și 4 luni. Fetița se afla în Secția de Terapie Intensivă cu sindrom hemolitic uremic și era intubată și ventilată mecanic.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Starea de sănătate a copilului s-a degradat începând de duminică noaptea.”, informează Ministerul Sănătății. Copilul a decedat din cauza complicaţiilor bolii şi „nu se cunoaşte cauza ca nume de microb”, declară pentru Mediafax dr. Mihaela Bălgrădean, şefa Secţiei Nefrologie din Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie”.

Este al treilea deces în cazul celor 10 copilași cu vârste între 7 luni și 1 an și 5 luni din județul Argeș cu infecții grave. Și în primele două cazuri a fost vorba tot de fetițe. Una era din Topoloveni, iar cealaltă, din comuna Poiana Lacului. Autoritățile nu au depistat nici până acum cauza infecțiilor la copilașii din Argeș.

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

Ministerul Sănătății precizează că în prezent în Spitalul „Marie Curie” mai sunt internați 3 copii cu infecții la Terapie Intensivă, „în a căror stare de sănătate nu au intervenit modificări semnificative în ultimele zile”, și alți 5 în Secția de Nefrologie. Amintim că astăzi a fost externat un copil.  

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3