930×122 CUMPANA 5

bucuresti

TRAGIC! ÎNCĂ UN COPILAȘ A MURIT!

Un al treilea copil din județul Argeș internat în Spitalul „Marie Curie” din București a murit în această după-amiază, anunță Ministerul Sănătății. Este vorba despre o fetiță din Pitești, în vârstă de 1 an și 4 luni. Fetița se afla în Secția de Terapie Intensivă cu sindrom hemolitic uremic și era intubată și ventilată mecanic.

Citiți și: Un spital important din Argeș angajează!

Starea de sănătate a copilului s-a degradat începând de duminică noaptea.”, informează Ministerul Sănătății. Copilul a decedat din cauza complicaţiilor bolii şi „nu se cunoaşte cauza ca nume de microb”, declară pentru Mediafax dr. Mihaela Bălgrădean, şefa Secţiei Nefrologie din Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie”.

Este al treilea deces în cazul celor 10 copilași cu vârste între 7 luni și 1 an și 5 luni din județul Argeș cu infecții grave. Și în primele două cazuri a fost vorba tot de fetițe. Una era din Topoloveni, iar cealaltă, din comuna Poiana Lacului. Autoritățile nu au depistat nici până acum cauza infecțiilor la copilașii din Argeș.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu fata de 20 de ani care a dispărut împreună cu fiica de 5 ani

Ministerul Sănătății precizează că în prezent în Spitalul „Marie Curie” mai sunt internați 3 copii cu infecții la Terapie Intensivă, „în a căror stare de sănătate nu au intervenit modificări semnificative în ultimele zile”, și alți 5 în Secția de Nefrologie. Amintim că astăzi a fost externat un copil.  

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3