930×122 CAPRA 5

calor confort

PITEȘTI: DEBRANŞAREA DE LA TERMOFICARE, UN NOU REGULAMENT

Comisiile de specialitate ale Consiliului Local Pitești au aprobat aseară noul regulament cu privire la debranşarea în 2016 de la sistemul centralizat de încălzire.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Potrivit documentului, piteştenii care vor să se debranşeze în acest an (pentru a-și monta centrală de apartament sau din alte motive) trebuie să depună o cerere la societatea Termo Calor Confort până cel mai târziu pe 12 august 2016. Cererile depuse după această dată nu vor fi luate în considerare.

Pentru debranşare va fi nevoie de acordul vecinilor de pe orizontală şi de pe verticală, de o hotărâre a Adunării Generale a asociaţiei de proprietari și de un referat tehnic pentru reconsiderarea instalaţiilor interioare de termoficare. Nu vor fi permise debranşările în blocurile stabilite ca fiind zone unitare de încălzire (adică acolo unde gradul de debranşare este de sub 50%) şi în blocurile în care nu s-au făcut deloc debranşări.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Taxa de debranşare va fi în acest an de 200 de lei, la care se va adăuga costul pentru deconectarea caloriferelor (câte 50 de lei pentru fiecare calorifer).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90